Introduktion

 

Vi har bygget en bro mellem de to former for konferencer, der findes, nemlig afholdelse af traditionelle konferencer, kurser og kongresser med alt fra planlægning og til design, drift og support af dit firmas løsning inden for profilering på Internettet.

Med det boost som Internettet har fået, er det en selvfølgelighed for Dem at være med. I dag er det ikke nok kun at afholde konferencer. Der ønskes information, såsom agenda, tilmelding, hotel, transport, sightseeing m.m. og eventuel mulighed for at se eller downloade præsentationer efter en afholdt konference over Internettet. Er dit firma endnu ikke på Internettet, men har du overvejet det - så er tiden kommet.

Vi tilbyder en total integreret løsning eller en fleksibel løsning, alt efter hvad der er den mest optimale løsning for Deres virksomhed. Vore ydelser er delt op i moduler, som De frit kan vælge imellem, og derfor opnår Deres firma netop den absolut bedste løsning.

Nu er springet ind i fremtiden Deres. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at De lander sikkert. Vi tror på samarbejde, respekt og tillid.

Vi tilbyder dit firma alt indenfor konferencer.